Selecteer een pagina

Personal Branding workshop

Maak van je werk een merk Vraag workshop aanLees meer

Personal Branding workshop

Maak van je werk een merk

Maak van je werk een merk

We leven in een economie waar het draait om reputatie en sociale interacties. Bedrijven doen geen zaken met bedrijven. Mensen doen zaken met mensen. Vanuit dat standpunt is social selling belangrijk en de noodzaak om jezelf een merk te maken.

Wij kunnen alles creëren

Waar het jaren geleden veel meer geld kostte om een video te maken, website te ontwerpen of je branding en huisstijl ontwikkelen, kunnen wij tegenwoordig voor een fractie van de kosten steeds meer zelf. En anders besteden we het uit aan andere freelancers in plaats van grote bureaus. We zijn niet alleen sneller geworden, maar ook meer lean, zodat we minder kosten maken en sneller kunnen bewegen. We kunnen dus alles zelf bedenken en (laten) creëren. Dat maakt de noodzaak tot personal branding ook groter. Omdat het om sociale interacties gaat willen klanten zien met wie zij zaken doen. Personal branding is dus het proces waarmee je van jezelf, je werk, een merk maakt.

Wat leer je in deze Personal Branding workshop?

Maak van jezelf en je werk een merk. Een merk met uitstraling en eenvoud.

Hoe zetten succesvolle ondernemers personal branding in?

Tal van voorbeelden hoe de groten ter aarde hun personal branding strategie op orde hebben zodat ze een eenduidige, krachtige, energieke uitstraling hebben en dat fans een goed beeld hebben.

Wat is jouw story?

In deze fase van de workshop ga je leren hoe je van jouw product of dienst jouw verhaal gaat maken. We doen dit in twee fasen: 1) storydesign en 2) storytelling. Dus eigenlijk het ontwerp van jouw unieke verhaal en uiteindelijk hoe je het gaat vertellen. Dit onderdeel vormt de fundering van je personal branding strategie

Personal branding strategie

We gaan in een aantal stappen door deze strategie heen. Ik leer je hoe je een expert wordt in jouw vakgebied en hoe je dit duidelijk kenbaar kunt maken. In dit onderdeel leer je ook de stappen die je structureel moet zetten om steeds meer aandacht te krijgen voor jouw merk.

Content, content!

Wie geen content maakt, is niet zichtbaar. Welke content-vormen bestaan er? Vlogs, blogs, podcasts, interviews, PR berichten, etc. Welke content past bij jou? Waar dienen ze voor? Hoe zet je het in?

Wat levert de Personal Branding workshop jou op?

 • Je weet hoe je van jezelf en je werk een merk maakt
 • Je ontwerpt jouw verhaal: storydesign
 • Je leert hoe je jouw verhaal onder de aandacht brengen: storytelling
 • Je weet wat een personal branding strategie is en hoe je dit uitvoert
 • Je weet welk type content je waarvoor moet gebruiken

enkele reviews van klanten

Harald is open-minded en een geduldige persoonlijkheid. We werken samen in diverse projecten. Harald is een goede sparring partner. Door Harald heb ik vele nuttige inzichten en tips meegekregen hoe ik mijn business verder kan vormgeven. Iemand met een brede visie op marketing en een plezier om mee te werken! Paul Koeton

Eigenaar, Intercessor

Harald heeft mij als ondernemer echt zo ontzettend veel goede tips gegeven! Van kleine dingetjes waar ik rekening mee kan houden tot het opzetten van mijn social media en klantenwerving. Harald is een man die overduidelijk ontzettend veel liefde en tijd en zijn werk steekt en dit merk je in zijn manier van omgang en handelen 🙂

Top tevreden en ik hoop nog veel meer van hem te leren in de toekomst! Bo Hermsen

Eigenaar, The Bodyweight Gym

In company workshop

 • Groep van max. 5 personen
 • De workshop duurt maximaal 4 uur
 • We doorlopen gestructureerd het proces van verhaal naar strategie naar uitvoering
 • Een 1-op-1 training is ook mogelijk.
  Vraag naar de mogelijkheden.

Vraag meer informatie aan en geef je wensen door